IKVT bliver klogere på: Hvorfor vi troede at vi ikke var gode nok

I dette afsnit gæster Nafisa Fiidow IKVT som er junior konsulent i DeltagerDanmark. Gennem Nafisas SoMe har vi oplevet at kunne spejle os i flere af hendes tanker. Vi synes begge to, at hun har en inspirerende måde at udtrykke sig på, og specielt et post fangede os, som vi læser op. 

Nafisa fortæller om, hvordan hun som ung indgik i nogle forskellige bokse, men ikke opfattede sig selv som en af de smukke piger. Hun opdagede senere at hun selvfølgelig var en smuk person. I vores snak taler vi om udviklingen, og hvorfor hun indforstået ikke indgik i “The Pretty Gyal Box”, men nu bliver mødt med komplimenter om hendes ydre, og samtidigt også prøver at gøre det til en mindre vigtig del af sit liv. 

I takt med at få det godt med sig selv, blive ældre og klogere, kan der også opstå nye bekymringer. Tanker om usikkerhed, som man ikke før har givet plads i sit liv fylder pludseligt meget -på godt og ondt.

Forfængeligheden kommer i spil i dag! At opdage ens egen skønhed, kan også bringe en ud af kurs. 

Følg Nafisas instagram @nafisafiidow her❤️.

Vi elsker at høre fra jer lyttere, så tag os endelig i jeres stories når I lytter til episoderne eller skriv til os i vores DM! Og hvis I kan lide hvad I hører, så del det med jeres venner så vi på den måde kan nå endnu længere ud til flere lyttere.

Kram 

Olivia & Theresa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *