IKVT Bliver Klogere På: Fodbold

Vi er nået til andet afsnit af serien “IKVT Bliver Klogere På…”, hvor vi gennem fem afsnit afsøger forskellige emner og fænomener.

Europa bobler. Danskerne hænger dannebrogsflag ud af vinduerne. Vi har fodboldfeber og den har også ramt IKVT. Derfor lå det lige til højrebenet at få en fodboldekspert ind i studiet for at gøre os klogere på fodbold. Vi har fornøjelsen af at have Amalie Bremer inde i studiet som gæst. Amalie er medvært på programmet Bremer & Blædel mod Rov på RADIO4, hvor de sætter fokus på de etiske og moralske problematikker ved de magtfulde og korrupte fodboldorganisationer. Amalie har spillet fodbold siden hun var barn, er FCK-fan og er kæmpe fodboldentusiast. I vores samtale med Amalie kommer vi omkring de basic regler i fodbold, og hvad der er fascinerende ved at fodboldspillerne på banen kommer gennem hele følelsesregistret i løbet af en kamp. Vi taler om Amalies passion for fodbold og Zanka, og om hvorfor at foldbold samler folk på kryds og tværs af landegrænser. Vi ser diversitet på banen, og stiller spørgsmålene; Hvorfor er FIFA og UEFA problematiske? Hvorfor er kvinders fodboldturneringer ikke er ligeså populære som mændenes og meget mere! Alt i alt er vi nu blevet fuldblods-fodboldfans, og sender en masse god energi til herrelandsholdet på lørdag!

Følg Amalies instagram @amaliebremer og twitter @amaliebremer for mere fodboldspam.

Vi elsker at høre fra jer lyttere, så tag os endelig i jeres stories når I lytter til episoderne eller skriv til os i vores DM! Og hvis I kan lide hvad I hører, så del det med jeres venner så vi på den måde kan nå endnu længere ud til flere lyttere.

Kram 

Olivia & Theresa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *