Kærlighed til sig selv

Vi er tilbage igen efter en kortere pause og parate til at se nærmere på “the single situation”. Troede vi. Dagens afsnit tager en drejning og i stedet for at tale om: uforløste parforhold, vores fortid og søgen efter tosomhed, kigger vi indad. Vi kan godt lide hinanden, det meste af tiden kan vi lide os selv, men elsker vi os selv? Og hvad betyder selvkærlighed for vores relationer?

Husk at giv os stjerne og abonnér inde på iTunes, for på denne måde er du med til at give os mere synlighed, så det er nærmere for andre at nyde godt af vores podcast. Tak fordi du lytter med!

2 Replies to “Kærlighed til sig selv”

  1. Hey
    Jeg har lige hørt jeres podcast, og jeg har helt sikkert haft de samme tanker som jer ift. at elske sig selv. Men en bog, som rent faktisk reelt ændrede mit syn på mig selv, er “Lev mere, tænk mindre” – I MÅ læse den! Forfatteren Pia Callesen er psykolog og specialiseret i metakognitiv terapi. Jeg er 17, måske en smule naiv, men bogen hjalp mig virkelig med at få fokus væk fra tankerne og ud i virkeligheden og ja, den er simpelthen genial :)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *